Kalusteet ja sisustus - Firelight -öljykynttilät

Firelight-kynttilät ovat käsintehtyjä, suupuhallettuja parafiiniöljykynttilöitä. Kynttilän sydämenä toimii ohuet lasikuitulangat lasiputken sisällä. Oikein asetettuna kynttilä ei savuta, on hajuton ja ekologinen. Parafiiniöljykynttilät ovat turvallisempia, puhtaampia, helpompia, taloudellisempia sekä ekologisempia kuin tavalliset vahakynttilät.
Turvallisuus. Parafiiniöljy palaa matalammalla lämpötilalla kuin tavallinen vahakynttilä. Liekki palaa kynttilässä lasikuitulankojen päässä. Tämä mahdollistaa sen, ettei kynttilä kuumene. Parafiini luokitellaan palavaksi aineeksi, mutta ei herkästi syttyväksi.
Puhtaus. Parafiinikynttilässä palavana aineena on vain parafiini. Toisin kuin tavallisissa vahakynttilöissä, sydänlanka ei pala, jolloin kynttilän liekki on vakaa, eikä se savuta tai kärytä.
Helppous. Parafiiniöljy ei sotke eikä valuta kuten tavalliset vahakynttilät. Sydänlankaa ei tarvitse leikata, kuten vahakynttilöissä. Puhdistukseksi riittää pyyhintä ja tarvittaessa kynttilän voi puhdistaa myös sisältä mukana tulevan puhdistusohjeen mukaisesti.
Taloudellisuus ja ekologisuus. Parafiiniöljykynttilä palaa kauemmin kuin vahakynttilä: Litra parafiiniä palaa noin 250 tuntia! Vertaa hintoja ja valitse parafiinikynttilä! Parafiiniölkynttilöistä ei jää alumiinia tai muita luontoa kuormittavia jätteitä.

Suosituimmat Firelight-mallit

45,00 €
3
(3 kpl)
55,00 €
1
(1 kpl)

Firelight parafiiniöljy

Firelight lasikuitusydämet

Varastossa – yli 3kpl

Vähissä – 3kpl tai vähemmän

Tulossa

Loppunut/tilaustuote